De vijfdaagse Expeditie Bladenmaken is een intensieve workshop waarin je de ultieme kans krijgt om je redactionele talenten aan te scherpen, je journalistieke vaardigheden te verdiepen en je creativiteit te stimuleren.

Voor wie?

Inschrijving voor deze inspirerende en leerzame expeditie staat open voor redacteuren bij publieks- en opinietijdschriften, omroepbladen of sponsored magazines met minimaal twee en maximaal vijf jaar ervaring als redacteur (vaste dienst of freelance).

banner site ExpBM19

Wat houdt de expeditie in?

Het vijfdaagse programma biedt plaats aan maximaal twintig deelnemers. Het programma is zeer afwisselend en heeft elke dag verrassingen voor je in petto. Reken op een intensieve cursus waar deskundigen en kopstukken uit het vak acte de présence geven en die actieve deelname van jou vereist. Het is niet mogelijk om je voor slechts één van de vijf dagen in te schrijven. De overnachtingen zijn verplicht.

 

beeld site

Waar?

Je overnacht in het Lloyd Hotel in Amsterdam.

Wat kost het?

Helemaal niets. Wel verwachten we dat je alle dagen en avonden meedoet met maximale inzet. Voor een impressie: bekijk hier het programma van Expeditie Bladenmaken 2018.

Hoe kan ik me inschrijven?

Geïnteresseerd? Het inschrijfformulier kun je hier invullen. De Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften zal uit de gegadigden maximaal twintig deelnemers selecteren. De inschrijving sluit 18 augustus 2019.