Een tweedaags programma dat traint in digitaal denken. Professionals uit het vak vertellen over de nieuwste inzichten, de do's and don'ts, en de succesvolste multimediale initiatieven. Daarnaast ga je aan de slag in praktische workshops.

Voor wie?

De Masterclass Digitale Denkweg is bedoeld voor tekst- en beeldredacteuren die een achtergrond hebben in de printjournalistiek, maar van wie in hun werk multimediale inzet wordt verwacht.

banner site MCDD19Waar?

Je gaat twee intensieve dagen aan de slag op verschillende locaties in Amsterdam. Er wordt overnacht in een hotel.

Wat kost het?

Helemaal niets. Wel verwachten we dat je beide dagen en de avond meedoet met maximale inzet.

Geïnteresseerd?

Laat hier je gegevens achter, zodat we je een bericht kunnen sturen als de inschrijving voor de volgende Masterclass Digitale Denkweg geopend is. 

header-masterclass-freelancers

Kopstukken uit het vak geven acte de présence in deze intensieve masterclass die op beide dagen actieve deelname van je vereist.

Waar?

Op 4 en 5 april in Amsterdam. Omdat we zowel overdag als 's avonds aan het werk zijn, wordt er (verplicht!) overnacht in een hotel.

Wat kost het?

Helemaal niets. Wel verwachten we beide dagen maximale inzet. Voor een impressie: bekijk hier het programma van de vorige keer.

Hoe kan ik me inschrijven?

Klik hier om direct het inschrijfformulier in te vullen. De COP zal uit de gegadigden maximaal twintig deelnemers selecteren.
De inschrijving sluit 27 februari 2019.