Een tweedaags programma dat redacteuren en chefs van consumentenmagazines, opinie- en omroepbladen traint in digitaal denken. Professionals uit het vak vertellen je over de nieuwste inzichten, de do's and don'ts en de succesvolste multimediale initiatieven. Daarnaast ga je zelf aan de slag in praktische workshops.

Voor wie?

De inschrijving voor deze masterclass staat open voor tekst- en beeldredacteuren die een achtergrond hebben in de printjournalistiek, maar van wie in hun werk multimediale inzet wordt verwacht.

banner site MCDDnov19

Wat houdt de masterclass in?

Doel van deze tweedaagse masterclass: het enthousiasme en de kennis vergroten van printredacteuren voor het multimediale denken en handelen. In deze workshop worden door de visionairs uit het vak de horizonten geschetst die je kunt verkennen met digitale media. Daarnaast word je aan het werk gezet: hoe kun je denken in verdienmodellen (en wat zijn dat eigenlijk)? Hoe vergroot je je online bereik? Hoe zet je zo slim mogelijk sociale media voor je aan het werk? En hoe produceer je zelf digitale content (tekst, beeld, video)?

header-masterclass-freelancers

Kopstukken uit het vak geven acte de présence in deze intensieve masterclass die op beide dagen actieve deelname van je vereist.

Waar?

Op 28 en 29 novemberl in Amsterdam. Omdat we zowel overdag als 's avonds aan het werk zijn, wordt er (verplicht!) overnacht in een hotel.

Wat kost het?

Helemaal niets. Wel verwachten we beide dagen maximale inzet. Voor een impressie: bekijk hier het programma van de vorige keer.

Hoe kan ik me inschrijven?

Klik hier om direct het inschrijfformulier in te vullen. De COP zal uit de gegadigden maximaal twintig deelnemers selecteren.
De inschrijving sluit 23 oktober 2019.