In deze vijfdaagse cursus scherpen we de ondernemerskwaliteiten van freelancers aan. Hoe zie jij jezelf als je een merk zou zijn? Waarin onderscheid je je van je vele concurrenten? Hoe zet jij social media in om je te profileren? Hoe bereid je je voor op een pitch? En hoe behendig ben je in het onderhandelingsspel?

Voor wie?

Inschrijving voor deze inspirerende en leerzame workshop staat open voor freelancers die werken bij magazines voor consumenten, waaronder ook opinie- en omroepbladen, met minimaal anderhalf jaar ervaring als freelance journalist.

banner site MCFL19

Wat houdt de masterclass in?

Het vijfdaagse programma, geleid door trainer en coach Marjolein Doomen, biedt plaats aan circa achttien deelnemers. Het programma is afgestemd op de ontwikkeling én eisen van de huidige arbeidsmarkt. Reken op een intensieve cursus waar kopstukken uit het vak acte de présence geven en die actieve deelname van jou vereist. Het is niet mogelijk om je voor slechts één van de vijf dagen in te schrijven. De overnachtingen zijn verplicht.

header-masterclass-freelancers-2014

Waar?

24 en 25 mei/5 en 6 juli: Landgoed De Horst in Driebergen. 4 oktober: nog nader te bepalen locatie in Amsterdam.

Wat kost het?

Helemaal niets. Voor een impressie: bekijk hier het programma van de masterclass voor freelance journalisten 2018.

Hoe kan ik me inschrijven?

Klik hier om direct het inschrijfformulier in te vullen. De COP zal uit de gegadigden ca. achttien deelnemers selecteren.
De inschrijving sluit 10 april 2019.